Varde Faldskærmsklub gennemfører tandemspring!

Prisen er 1.800,- kr.

Booking af tandemspring foregår ved at udfylde formularen herunder. Det er muligt at tilvælge en video af sit spring for en mérpris på 500,- kr.

Max personvægt: 100kg. Yderligere spørgsmål kan altid stilles på mail, tandem@vaf13.dk, eller på vores facebook gruppe: http://facebook.com/vaf13.dk/

Fakta om Tandemspring
IMG_3122

Et tandemspring er et faldskærmsudspring, hvor to personer springer i den samme faldskærm. Det er derfor muligt for folk, som aldrig før har sprunget, at opleve følelsen af frit fald.

Ved et tandemspring bliver man spændt fast på maven af tandemmasteren, en erfaren faldskærmsspringer med mindst 500 spring. Man springer ud af flyet i 3 kilometers højde og de næste 35 sekunder falder man med ca. 200 kilometer i timen mod jorden. Faldskærmen udløses i 1.600 meters højde, og derefter tager det omkring 5 minutter, før man står på jorden igen. Da tandemmasteren er en erfaren springer, som er specielt uddannet til at springe tandem, er det ikke nødvendigt for passageren at få mere end ca. et kvarters instruktion før et spring.

Varde Faldskærmsklub har nogle af Danmarks billigste priser: Hvis du har mod på at prøve et spring, så har du muligheden hos Varde Faldskærmsklub.

E-mail: tandem@vaf13.dk

Ønsker du at overraske med et gavekort kan du bestille gavekort ved at sende en email til gavekort@vaf13.dk