Omkring begynderhold

elev

Når vi har begynderhold prioriteres det at give deltagerne på begynderholdet deres spring først. Det vil sige, at andre c-springere og elever må vente, til det bliver deres tur. De eneste som kan komme “foran i køen” er dem vi kalder “eftersiddere”. Altså folk fra et tidligere begynderhold, som ikke nåede at få deres spring, da det var planlagt med deres begynderhold, og som siden er kommet i klubben til stævnerne, for tålmodigt at vente på springet.

Vejret i Danmark driller(!)

Kontroller vores hjemmeside inden du tager hjemmefra. Der er vejrobservationer fra DMI og kan du læse en Taf, så er der link til denne. Du kan også stikke hovedet uden for og se på vejret i din egen have, det sker heldigvis ofte at DMI er pessimister. Uanset i øvrigt hvad vejrudsigten siger, og hvad du selv vurderer, er det altid den vagthavende INST. 1ér som bestemmer om vejret er egnet til elever. Det er for din egen sikkerheds skyld. Jo længere du er i din elevuddannelse, jo mere tolerant bliver vi overfor vinden, som i starten skal være næsten “perfekt”.

Elevvejr er:

Høje, lette eller ingen skyer.
Vindstyrke mellem 0-7 meter/sekund vind.
(Bedst mellem 2-5 meter) Det er det meteorologerne kalder Svag, Let og Jævn vind.

C-certifikat

Du er elev indtil du har modtaget dit C-certifikat, som er beviset på, at du er færdiguddannet faldskærmsspringer. For at nå dertil skal du bestå alle levels , teori og færdighedsprøver, som står angivet på det logkort du fik udleveret da du var på begynderkursus. Hver gang du når til et nyt stadie og har bestået noget skal du huske at få den ansvarshavende Inst. 1ér til at skrive og stemple for dig. Når du har alle stempler og er nået op på 40 spring får du dit certifikat. Husk, at hvis du har svært ved at komme videre, kan et par spring på AFF uddannelsen hjælpe dig. Tal med Ditte Jacobsen eller John Petersen, begge Inst. 1. Link AFF uddannelsen.

Videreuddannelse

Derefter bør du videreuddanne dig. Du skal starte med at få dit FS stempel, hvilket gør at du må springe af sammen med / i nærheden af andre. Efter FS stemplet kan du vælge at videreuddanne dig eller bare springe løs, inden for alle discipliner. FS / CF / Freestyle, Freefly, S/P og så videre…

E-mail: spring@vaf13.dk

Ønsker du at overraske med et gavekort kan du bestille gavekort ved at sende en email til gavekort@vaf13.dk